nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Aanvang: 13:00
Afbramerij
Genre: DRU Tech

let op: tickets zijn op de dag zelf te koop bij CIVON.

VR en Drone vliegen
Hoe programmeer je een Drone zodat hij precies door de hoepel vliegt? Hoe ziet de virtuele wereld eruit en wat is hier allemaal voor leuks te beleven? Benieuwd? Meld je je dan aan voor deze workshop waarbij je een half uur drone leert programmeren en een half uur kennismaakt met de virtuele wereld.

Prijs: € 5,-
Minimum leeftijd: 6 jaar
Maximum aantal personen per tijdsslot: 8 personen en voor de tijdssloten van 15.00 en 16.00 uur maximaal 4.
Tijdsblokken:  13.00 – 14.00, 14.00 – 15.00 = VOL, 15.00 – 16.00, 16.00 – 17.00

Ter info: Gekochte kaarten zijn specifiek geldig voor een gekozen tijdslot. Indien bij de aankoop de tekst "het maximale aantal is bereikt" in beeld staat, is het gewenste aantal tickets voor het betreffende tijdsslot niet meer voorradig.

DRU Tech
Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

Er is keuze uit een aantal tijdsloten. Wie geen ticket heeft, maar spontaan langskomt op zaterdag, kan informeren of er plek is tijdens een van de activiteiten bij de receptie van het DRU Industriepark . De receptie in het Portiersgebouw is op zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda.

Foto: Henk van Raaij
KOOP TICKETS

Bekijk ook