nieuws

Niels brengt een ode aan Ramses Shaffy lees meer

60
Aanvang: 20:00
Popzaal

Niet meer weg te denken uit de Achterhoekse dialectrock: de Boetners! Op 20 mei doen ze een exclusieve clubshow in de DRU Industriepark en presenteren ze hun derde album.

De band heeft ondertussen flink wat mooie dingen op haar naam staan. Festivals zoals de Zwarte Cross en Huntenpop werden het verleden aangedaan. Tevens is de band regelmatig live te zien in de modderigste feesttenten en zalen door het hele land. Wat ons vooral nog op het netvlies staat is de vorige keer dat de Boetners in de DRU Industriepark speelde. In 2016 was de Popzaal het decor voor de presentatie van het tweede album 'Heavig!'. De biertap maakte overuren en de zaal was vol. In een 2018 doen ze dat dus dunnetjes over met een derde album.


Eerste Pinksterdag zal het weer ongetwijfeld gaan vlammen, spoken en uiteraard één groot feest worden. Verwacht een grote en speciale show, gastoptredens, nieuwe nummers en uiteraard veel meezingers. 'Later (As I-j Groter Bunt)', 'Mien Brommer', 'Heavig!', 'Ik Bun Nog Lang Niet Dood'. Allemaal komen ze voorbij!

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS

Bekijk ook