Zaterdag 03.11 2018
Zaterdag 03.11 2018
uitverkocht €13 25
uitverkocht €13 25

Crystal Dream

25 Years of Rock 'n Roll
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 21:00
Deurprijs: €15,00
Genre: Tribute, Pop

Zaterdag 3 november 2018 viert Crystal Dream haar 25 jarig bestaan met een exclusief jubileumconcert in de DRU Industriepark! 25 jaar Crystal Dream geschiedenis verpakt in een 2,5 uur durende show met de beste pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers van nul tot nu.

Crystal Dream verzamelt tijdens de 25 Years of rock ’n roll een arsenaal aan uiteenlopende wapenfeiten! De band speelt o.a. in de Ahoy, Paradiso, op de première van Anton Corbijn’s ‘The American’ tijdens het Film By The Sea Festival, speelt regelmatig in het voorprogramma van binnen- en buitenlandse artiesten en is een graag geziene act op festivals, events, in feesttenten, het clubcircuit en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland.

Anno 2018 is de band uitgegroeid tot een veelgevraagde en doorgewinterde live-act van formaat en kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. De band voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra's weet toe te voegen aan de originele nummers.

Het songmateriaal bestaat uit moderne pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers. Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. Wars van trends en hypes is Crystal Dream een band die met jeugdige eigenwijsheid haar eigen koers vaart, daarmee veel successen heeft geboekt en het live-circuit blijft verrassen.

Enthousiasme, gedrevenheid en het streven naar vernieuwing zijn ingrediënten die deze eigenzinnige band al meer dan 2 decennia op de weg houdt en er telkens weer in slaagt om van 'nu' te zijn. Eigenschappen die nog altijd bewezen worden door een gezonde agenda en een grote populariteit die Crystal Dream geniet in alle delen van het land.

Doors + DJ: 20.00 uur
Crystal Dream: 21.00 - 23.30 uur
Afterparty: 23.30 - 00.30 uur

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de facebookgroep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

DEZE SHOW IS UITVERKOCHT. JE KUNT JE AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST DOOR EEN E-MAIL TE STUREN NAAR INFO@DRUCULTUURFABRIEK.NL MET NAAM EN TELEFOONNUMMER. MOCHTEN ER KAARTEN TERUGKOMEN, DAN WORD JE OP VOLGORDE VAN INSCHRIJVING OP DE WACHTLIJST GEBELD.


Bekijk ook