nieuws

Lezing over Maria van Nassau en Willen van den Bergh lees meer

60
Zaal open: 14:00
DRU Industriepark
Aanvang: 14:30
Deurprijs: €45,00
Genre: Progrock

Crosslands is de nieuwe naam van voorheen iO Pages festival, een (internationaal) totaalfestival voor de liefhebber van progressieve muziek. Deze editie oa. KAYAK, NOSOUND, HASSE FRÖBERG & MUSICAL COMPANION , RPWL plays PINK FLOYD, SKY ARCHITECT en FREQUENCY DRIFT.

Zes bands verspreid over het poppodium en theaterzaal (met luxe stoelen van de DRU Industriepark) met veel ruimte voor extra’s in het programma als film, workshops, meet & greets met de artiesten en een festivalmarkt.

PROG BUFFET
Tijdens het Crosslands Festival bestaat er de mogelijkheid aan het prog buffet deel te nemen. Je kunt tussen 17.30 - 18.30 uur of 18:30 - 19:30 uur deelnemen. Tussen deze tijden draait er ook 2x een docu over Ekseption in het theater. Het buffet, verzorgd door grand café Het Schaftlokaal, bestaat uit diverse salades en broodsoorten met tapenades, soep van de dag, heerlijke warme vegetarische, vis- en vleesgerechten. De kosten zijn € 16,50 p.p. vooraf gereserveerd via telefoonnummer 0315-820 201. Op de dag zelf na 12.00 uur kost het buffet € 19,00 (indien nog plaatsen beschikbaar).

Kaartverkoop
De online kaartverkoop gaat uitsluitend via Ticketmaster. Klik op de link Koop tickets. Kaarten zijn daarnaast verkrijgbaar bij de receptie van de DRU Industriepark. 

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de facebookgroep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS

Bekijk ook