nieuws

Popklassiekers op zondagmiddag aan de waterkant lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €20,00
Genre: Rock

DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.

DeWolff is een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende band.  Live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit. 

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.


KOOP TICKETS

Bekijk ook