Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €22,50
Genre: Progrock

Mostly Autumn is niet meer weg te denken uit het Britse progressieve rock landschap. Het pure emotionele gitaarwerk van Bryan Josh doet sterk denken aan gitaarhelden als David Gilmour en Steve Hackett. Hun laatste album "Sight of Day" krijgt lovende recensies.

Mostly Autumn is afkomstig uit het Engelse plaatsje York en werd in 1996 opgericht door Bryan Josh. Geïnspireerd door groepen als Genesis en Pink Floyd weet de band in de loop der jaren een eigen sound te ontwikkelen. Kenmerkend voor Mostly Autumn is het progfolkgeluid. Keltische invloeden worden gecombineerd met symfonische, melodieuze passages en heavy elementen. Naast Bryan Josh bestaat de band uit zangeres Olivia Sparnenn, toetsenist Iain Jennings, gitarist Chris Johnson, Angela Gordon (dwarsfluit, zang en toetsen), bassist Andy Smith en drummer Henry Rogers.

Golden Caves geldt als een belangrijke vertegenwoordiger van de nieuwe generatie Progressieve Rock. Het Rotterdamse vijftal is dit jaar nota bene als enige Nederlandse band genomineerd in de categorie ‘Limelight’ (Grootste Talent) van de prestigieuze Progressive Music Awards in de UK. Een dynamische mix van ProgRock met alternatieve invloeden en hier en daar een aanstekelijk poprandje kenmerkt de muziek van Golden Caves. Met als sterke toegevoegde waarde de prachtige zang van de stralende frontvrouw Romy Ouwerkerk. Met het volwassen debuutalbum ‘Collision’ (2017) oogstte Golden Caves lof in binnen- én buitenland.


Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS