nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €19,50
Genre: Nederpop

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn'. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Ga voor meer informatie naar het facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS

Bekijk ook