nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Vrijdag 09.10 2020
Vrijdag 09.10 2020
uitverkocht €7 50
uitverkocht €7 50

Gelders Goed

seated theaterconcert
Zaal open: 19:30
DRU Poppodium
Aanvang: 20:00
Deurprijs: €10,00
Genre: Rock, Pop

Moonyard - Black Bottle Riot - Myra Pilar


Na een goede start met de eerste twee avonden kijken we alweer vooruit naar de 3e editie. Vrijdag 9 oktober vind je weer 3 Gelders Goede bands op het podium die er toe doen. Moonyard speelt met een aanstekelijke overtuiging en dynamiek, met veel ruimte voor elkaar. Toch is het vooral de eigen sound, die MoonYard na jaren samen spelen heeft weten te creëren, wat het meest herkenbaar is geworden! Zij zullen op deze avond hun nieuwe plaat CRESCENT presenteren, geproduceerd door Antonie Broek (De Dijk).

Tevens op het podium van de DRU: Black Bottle Riot uit Nijmegen.Zet het debuut op, en de geur van Jack D. en in Texas Pete Buffalo Style Chicken Wing gedoopt vlees komt het reukorgaan binnen. Dit is rock zoals die alleen in het zuiden van de Verenigde Staten wordt gemaakt. Lynyrd Skynyrd, maar gemarineerd in een hete Ramones-saus. Nu dus uit het oosten, uit de scene van Nijmegen, waar de avonden lang en zwoel zijn. Waar mannen met baarden ’s avonds rondom een nasmeulende barbecue de gitaren pakken.

Myra Pilar is een zangeres en songwriter tevens uit Nijmegen. Eind vorig jaar presenteerde zij haar debuut in een uitverkocht Merleyn Nijmegen.  Haar muziek is geworteld in Soul, R&B en Pop met een knipoog naar soms Triphop en soms Rock in zowel een elektronische als akoestische setting. De diversiteit van haar repertoire maakt haar uniek: van meeslepend en eerlijk tot dansbaar en groovy. Haar warme, oprechte stem en haar doorleefde teksten nemen je mee in elke song.

Meld je aan voor het Facebook event.

Bekijk ook