nieuws

Verborgen schat op zolder? Laat deze gratis taxateren tijdens opnamedag van 'Schatgraven' lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Pop

Met zijn bombastische, sterk gearrangeerde indieliedjes wist Johannes Sigmond oftewel Blaudzun het afgelopen decennium zijn stempel op de muziek te drukken. Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben Blaudzun en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met liveshows in clubs en festivals door heel Europa. De release van ‘Heavy Flowers’ (2012) behaalde de gouden status in Nederland en werd gevolgd door twee jaar van uitverkochte clubtours in zowel Nederland, België als Duitsland. Blaudzun speelde op festivals in Europa en de VS, zoals; Sziget, CMJ, SXSW, Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands In 2021 bracht Sigmond zijn achtste(!) album ‘Lonely City Exit Wounds’ uit dat werd geschreven in de afgelopen tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam. Zijn laatste show in de DRU was alweer in 2018, dus het wordt tijd dat Blaudzun eindelijk terugkeert naar de Achterhoek!

KOOP TICKETS

Bekijk ook