nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Blues

Met haar rokerige stem en charismatische podiumpresentatie won blueszangeres Elles Bailey de UK Blues Awards Artist of the Year en Album of the Year in 2020.

Voor een artiest zonder de creatieve energie en gerichte vastberadenheid van Elles Bailey, zou het allemaal heel anders zijn geweest. Maar als je de hardstwerkende vrouw in blues, rock en roots bent kunnen zelfs de tumultueuze wereldgebeurtenissen van de afgelopen twee jaar je er niet van weerhouden om een aantal nieuwe hoofdstukken in een opmerkelijk verhaal te schrijven.

De in Bristol gevestigde zangeres, songwriter en bandleider, op weg naar de voorgrond van de Britse blues- en rootsscene, is verheugd om haar langverwachte derde album te onthullen samen met haar veelgeprezen band.

"Elles Bailey is op weg naar het sterrendom, zorg ervoor dat je haar reis niet mist." - Fireworks

KOOP TICKETS

Bekijk ook