nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Vrijdag 16.12
Vrijdag 16.12
tickets €10 00
tickets €10 00

DONDER - Bandpresentatie

"Het ni-je geluud uut de Achterhoek"
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

In 2019 hadden de broers Dennie (gitarist) en Herbert Jolink (basgitarist) een gedachte die hen niet meer losliet…. Een Achterhoekstalige punkrockband, die zowel elektrisch als akoestisch barst van de energie!

Het Achterhoeks is de taal waarin ze praten, denken, voelen en zich uiten. Hun diepgewortelde liefde voor de streektaal en punkrock leidt tot teksten die inspireren en uiting geven aan thema’s die door het leven zijn ingegeven.

Sinds eind 2021 is de band compleet met Willem Hengeveld (poëet), Peter Leijenhorst (drummer) en Martijn Gerritsen (zanger) en zijn ze klaar om zich te presenteren aan jullie. Op vrijdagavond 16 december nemen deze kearls je mee in een avond vol energieke punkrock. Daarbij schromen ze niet om af en toe wat gas terug te nemen en Willem aan het woord te laten……recht in je DONDER!

Voorafgaand zal Judith Brink het publiek opwarmen en meenemen in haar verhaal. Na een donkere periode heeft Judith het licht gezien en is ze niet bang om beide kanten te delen. Dit hoor je terug in haar liedjes waarin ze dodelijk eerlijk, rauw en ook kwetsbaar durft te zijn. Rock, indie en een randje pop. Ze vertelt haar verhaal, of het nou leuk is of niet.

Zij is; doordezonverrast.


Entree 10 euro inclusief EP!

KOOP TICKETS

Bekijk ook