Zaal open: 14:30
DRU Poppodium
Aanvang: 15:00
Genre: Blues, Rock

De uit Australië afkomstige Lachy Doley wordt wel de Jimi Hendrix van het Hammondorgel genoemd. Samen met zijn drummer en bassist vormen ze een waar powertrio. Garantie voor een spectaculaire show waarin een hoofdrol is weggelegd voor zijn ’57 Hammond C3 en 70’s Whammy Clavinet. Tel er nog een krachtige bluesy stem en recht-voor-zijn-raap-teksten bij op en je beseft dat dit een show is die je niet wilt missen.

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Heerlijke meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

KOOP TICKETS

Bekijk ook