nieuws

An offer you can't refuse lees meer

60
Zondag 26.02
Zondag 26.02
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Benjamin de Groot + Miranda Rooks
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Benjamin de Groot is een singer-songwriter uit Doetinchem. Inspiratie voor zijn nummers haalt hij uit zijn kijk op de wereld en zichzelf, sprookjes en de mensen om hem heen. Met een akoestische gitaar en eigenzinnige teksten brengt deze singer-songwriter zijn verhalen naar het podium.

'Intieme akoestische liedjes' - zo omschrijft Miranda Rooks haar eigen muziek. In haar nummers zoomt zij uit op gebeurtenissen en haar eigen gedachtes waarbij ze non-stop haar eigen zelfreflectie laat spreken. Klein, rauw en puur.

Benjamin en Miranda spelen beiden een eigen set en speciaal voor deze gelegenheid ook nog wat extra nummers samen!

 

Zeker zijn van een plekje? Reserveer hier vast je tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal.

Bekijk ook