nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Zaterdag 08.04 2023
Zaterdag 08.04 2023
tickets €17 50
tickets €17 50

Scrum + O’llainnis

mix van Schots/Ierse folk, rock en punk
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Folkrock

SCRUM dendert in 2023 door de speakers van alle grote festivals en zalen in binnen en buitenland. Frontman Skottie is weer terug en in deze vertrouwde bezetting is Scrum klaar om vol gas te gaan! De mix van Schots/Ierse folk, rock en punk is dé succesformule waarbij de doedelzak, banjo, viool en mandoline uiteraard niet ontbreken! Dit voorjaar komen ze voor een clubshow naar het poppodium van de DRU. Prepare to be F-in’ blown away!

Een groene oase van blijdschap, vriendschap en dronkenschap! Dit bereikt O’llainnis met haar eigen concept genaamd Folking Madness!

O’llainnis geeft de soms eeuwenoude Ierse traditionele muziek een nieuw leven. In een moordend tempo volgen hits als The Wild Rover, Dirty Old Town en Whisky In The Jar elkaar op. Een rauw randje, maar altijd toegankelijk voor iedereen - met een gezonde dosis jeugdige humor en brutaliteit, maar toch met jarenlange ervaring.

O'llainnis staat voor zwoele tin whistles, rammelende mandolines en een solide rockband. Bij zo’n podium vol Folking Madness is stilzitten in elk geval geen optie!

 

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook