Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Nederpop

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar met zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder de bezielende leiding van Erik kun je weer genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn'. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solo hit van Erik uit 1986.

Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond met (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Het optreden vindt plaats in het Poppodium, hier zijn uitsluitend staanplaatsen.

KOOP TICKETS

Bekijk ook