nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zondag 25.02 2024
Zondag 25.02 2024
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Rumblin' Rat Rods
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Rumblin' Rat Rods is een 3-mans formatie die een mix van diverse muziekstijlen speelt. Rockabilly en Rock ‘n’ Roll, gecombineerd met Surf en een vleugje Country, met als basis de jaren vijftig. De muziek wordt stijlvol met veel klasse en met verve gebracht.

Contrabas/Zang Josta Scheers
Gitaar/Zang René Lansink
Drum/Zang Wim Menting

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Bekijk ook