nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Aanvang: 20:00
DRU Poppodium
Genre: Classics, Disco

Zaterdag 2 maart nemen Soular Vibe & The Galaxy Horns + Ojam je mee terug naar de disco uit de jaren uit de jaren 70 en 80. De zeldzame pauzes worden gevuld door de DJ.

Op dit dansfeest hoor je weer de geweldige disco platen van weleer. De moves schieten nu waarschijnlijk al door je hoofd. Het geheel wordt opgeluisterd met bijpassende lichteffecten, de onvermijdelijke glitterbollen en de verlichte dansvloer. Hoe dan ook, wanneer onze gasten ook nog eens gepast gekleed gaan met bijvoorbeeld de onvermijdelijk wijde broekspijpen, is deze ‘Saturday Night Out’ voor ons al geslaagd. Kom dansen op de grootste disco hits maar verwacht ook meer!

Qua muziek kun je hier in ieder geval denken aan artiesten als Donna Summer, Village People, Kool and the Gang en the Sunshine Band en vele andere disco hits. Put on your dancing shoes!

 

KOOP TICKETS