nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Blues

De meest toonaangevende hedendaagse bluesartiest van Groot-Brittannië en meervoudig prijswinnaar; Ian Siegal

Ian Siegal wordt vaak de favoriete bluesman van nu en afvallige Americana'man van Groot-Brittannië genoemd.

Classic Rock noemt Siegal ‘een nationale schat’, de Amerikaanse bluesbijbel zegt ‘enorm talent’ en MOJO magazine noemt hem ‘de slimste schrijver en meest magnetische bluesartiest in Groot-Brittannië.’

Hij is de enige Brit die tweemaal is genomineerd voor de US Blues Music Awards, feitelijk de Grammy's of the Blues. En hij is de enige Brit die tweemaal door MOJO is verkozen tot Bluesalbum van het jaar.

Hoewel hij bekend staat als bluesman, is er slechts één tint in het palet van een artiest die tussen continenten, tijdperken en verwachtingen glijdt. Zijn sterke punt is spelen voor een publiek. Hij neemt de leiding over het podium op een manier die maar weinig hedendaagse artiesten kunnen evenaren. Zweet, passie, humor, opruiende slidegitaar en een stem vol ziel die groot genoeg is om bomen om te laten vallen!

KOOP TICKETS

Bekijk ook