Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Pop

Het is februari 1964: The Beatles spelen tijdens de Ed Sullivan Show. In de Verenigde Staten zit iedereen voor de televisie. Beatlemania bereikt nieuwe hoogtes. Een paar maanden later spelen de Fab Four in Nederland: in veilinghal Op Hoop van Zegen in Blokker doen ze op zaterdag 6 juni tweemaal een set. ’s Middags negen liedjes, ’s avonds acht. Zo kort waren concerten in die tijd.

In 2024 – zestig jaar later – brengt The Early Beatles Undercover een ode aan de vroege liedjes van de band. Concreet: de eerste vier albums, van Please Please Me tot en met A Hard Day’s Night. Met twee gitaren, basgitaar, drums en natuurlijk die kenmerkende meerstemmige zang. Belofte: de band speelt in elk geval de setlist uit Blokker integraal, van I Saw Her Standing There tot en met Can’t Buy Me Love. Niet getreurd: ze doen nog zeker twintig liedjes méér dan de Beatles destijds deden. Voor de ultieme ervaring brengen Beatles- visuals en livebeelden op en rond het podium je helemaal terug naar de jaren ‘60.

Thomas Meeuwis – bas,zang
Stef Woestenenk – gitaar, zang
Mike Visser – drums, zang
Paul Diersen – gitaar, zang

KOOP TICKETS

Bekijk ook