nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Nederpop

Met als slogan Let’s Age On Stage verwelkomen we Gruppo Sportivo. De van oorsprong Haagse band, bekend van popklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It, treedt sinds een aantal jaren weer met veel succes op. De bezetting bestaat nog altijd uit frontman en songwriter Hans Vandenburg (zang/gitaar) en ander oerlid Max Mollinger (drums). Ook zijn de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas van de partij. Tim Barning (bas) maakt sinds het album Great deel uit van de vaste bezetting.

Op 1 april jl overleed Peter Calicher die vanaf het prille begin deel uit maakte van de band. Het was de uitdrukkelijke wens van Peter om niet te stoppen met Gruppo maar door te spelen. Daaraan geeft de rest gehoor. De avond wordt daarom ook een eerbetoon aan Peter.
 
Gruppo Sportivo gaat deze avond een aantal tracks van een nieuw te verschijnen album spelen. De 13 oktober jongstleden verschenen single P.S. I Love You is hiervan het eerste wapenfeit. Verder komen vanzelfsprekend de nodige hits aan bod. Zo ook andere favorieten van het publiek en/of de band zelf. 

KOOP TICKETS