nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Metal, Blues, Rock

De Nederlandse progressieve rockartiest Edward Reekers bracht onlangs zijn eerste soloalbum in 15 jaar uit! 

The Liberty Project is  uitgebracht via Music Theories Recordings/Mascot Label Group en bevat bijdragen van Steve Hackett (Genesis), Arjen Lucassen (Ayreon), Damian Wilson (Threshold), John' Jaycee' Cuijpers (Praying Mantis), Koen Herfst (Vandenberg), Cindy Oudshoorn (Kayak) en meer.

Het een rockopera, een musical en een conceptalbum ineen.

Kayak
Reekers is de voormalige leadzanger van de band Kayak. Hij sloot zich bij Kayak voorafgaand aan de release van hun doorbraakalbum, Phantom of the Night (1978), met hun grootste hit ‘Ruthless Queen’. Reekers bleef de zanger van Kayak tot hun breuk in 1982 en vanaf hun reünie 2005 tot en met 2014.

Hij bracht onder eigen naam de solo-albums The Last Forest (1980), Stages (1993) en Child of the Water (2008) uit en toerde door heel Europa als achtergrondzanger van artiesten als Meatloaf, Oleta Adams, Bobby Kimball en zelfs Caterina Valente. Ook is Edward een frequent gast-vocalist op het Ayreon project van Arjen Lucassen.

Na de albumpresentatie in Poppodium Boerderij is het tijd om de Nederlandse podia te bestormen.

De live band bestaat uit:
Cindy Oudshoorn vocals ( Kayak), Mark Bogert gitaar (Magoria, Knight Area), Stanley Medema- sax, Johannes Adema, Bas, Harmen Kieboom -drums (Magoria), Jan Willem Ketelaar- Knight Area, Ayreon vocals, Jan Goulding vocals (Livin Blues) Edward Reekers vocals en toetsen (Kayak, Ayreon).

KOOP TICKETS

Bekijk ook