nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Industriepark
Aanvang: 20:30
Genre: Metal, Hardrock

De Nederlandse Iron Maiden fanclub vroeg Joey Bruers om een speciale show te doen; iets anders dan de reguliere tribute- of coverband. Met muzikanten van verschillende bands voerde hij een set akoestische Maiden-nummers uit. De reacties uit het publiek waren overweldigend.

Het idee dat een show werd, werd toen een project. Een project om allerlei soorten muzikanten en fans van over de hele wereld samen te brengen om de muziek te vieren. Met 5 studioalbums en liveshows door heel Europa presenteert dit project klassieke Iron Maiden-songs in een opnieuw bedachte vorm. Akoestische herschikkingen die de nummers transformeren in iets dat fans van Iron Maiden nooit hadden verwacht te horen. In de loop der jaren hebben zo'n 40 muzikanten zich bij ons aangesloten op het podium of in de studio.

Original Iron Maiden Guitarist

Tijdens de shows van 1980 speelt de band alle nummers van het legendarische eerste Iron Maiden-album (1980) in speciale akoestische herschikkingen met Dennis Stratton (Iron Maiden-gitarist 1980) op gitaar, Doogie White op vocals en Steve 'Newhouse' Loopy als verteller op het podium…en natuurlijk zullen er nog wat tracks van de voorgaande Maiden uniteD albums live gespeeld worden.

KOOP TICKETS

Bekijk ook