Zondag 12.03 2023
Zondag 12.03 2023
koop tickets
koop tickets
Bijna uitverkocht

Buurman & Buurman

Gaan verhuizen
Zaal open: 15:15
Rabobankzaal
Aanvang: 15:30
Genre: Jeugd/Familie

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar het theater! Voor de 6e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen.

Cast: Polle Vrienten, Rein Mulder
Script en regie: Jelle Kuiper
Liedteksten: Ivo de Wijs
Muziek: Erik de Reus
Decor: Ascon de Nijs
Kostuumontwerp: Joost van Wijmen

KOOP TICKETS

Bekijk ook