nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Zondag 28.01
Zondag 28.01
koop tickets
koop tickets

Juf Roos 2+

Een partijtje voor Gijs - 16.00 uur
Zaal open: 15:40
Rabobankzaal
Aanvang: 16:00
Genre: Jeugd/Familie

Na het grote succes van de eerdere Juf Roos theatershows komt nu eindelijk de langverwachte, nieuwe theatershow van Juf Roos naar de theaters. De voorstelling heet ‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’. Nederlands meest populaire Juf maakt een nieuw avontuur samen met Gijs. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren. 

‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’ is een spannende en muzikale reis die Juf Roos en Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde. 

Wees er snel bij want voorstellingen van Juf Roos en Gijs zijn altijd zeer snel uitverkocht. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Er zijn twee shows deze dag om 14.00 uur en om 16.00 uur. Kinderen dienen een eigen ticket te hebben.

KOOP TICKETS

Bekijk ook