nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zondag 28.01 2024
Zondag 28.01 2024
tickets €20 25
tickets €20 25
Bijna uitverkocht

Juf Roos 2+

Een partijtje voor Gijs - 16.00 uur
Zaal open: 15:40
Rabobankzaal
Aanvang: 16:00
Genre: Jeugd/Familie

Na het grote succes van de eerdere Juf Roos theatershows komt nu eindelijk de langverwachte, nieuwe theatershow van Juf Roos naar de theaters. De voorstelling heet ‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’. Nederlands meest populaire Juf maakt een nieuw avontuur samen met Gijs. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren. 

‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’ is een spannende en muzikale reis die Juf Roos en Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde. 

Wees er snel bij want voorstellingen van Juf Roos en Gijs zijn altijd zeer snel uitverkocht. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Er zijn drie shows deze dag om 12.00 uur, 14.00 uur en om 16.00 uur. Kinderen dienen een eigen ticket te hebben.

Parkeren

Stel op je navigatie als adres in: De Doorsteek in Silvolde. Dit is de nieuwe weg vanaf de rotonde bij Silvolde richting de grote parkeerplaats op het DRU park. Als je in de navigatie DRU Industriepark in Ulft intikt, kom je wel op het DRU-park uit, maar hier is het aantal parkeerplaatsen beperkt, zeker omdat er meerdere events zijn deze dag op het DRU Industriepark. Beter daarom de nieuwe parking aan de Doorsteek. Deze is ook te vinden als je komende uit de richting Doetinchem op de N317 de bruine toeristische bordjes volgt met daarop ‘DRU Industriepark’. Vanaf de parkeerplaats kun je een van de twee bruggen over de Oude IJssel oversteken, waar je vervolgens alle gebouwen op het DRU Industriepark vindt.

KOOP TICKETS