nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 14:45
Rabobankzaal
Aanvang: 15:00
Genre: kindervoorstelling, familievoorstelling

De circusbroers hebben het weer voor elkaar: de masten staan waterpas, de tent staat gespannen en de vlag wappert in de wind. De één veegt nog even de piste en de ander zorgt ervoor dat alle artiesten op tijd aanwezig zijn. De show kan beginnen! Tenminste dat was de bedoeling, maar één van de broers is iets vergeten…

Ze staan voor een grote uitdaging! Worden deze knechten van de piste zelf artiesten?

De Circusbroers is een echte familievoorstelling! Deze unieke show bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling!

Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten, maar boven alles dubbel liggen van het lachen.

Passie voor circus

Berl Both en Huub Cooijmans hebben elkaar leren kennen tijdens de theatertour van Cirque Magnifique. Dit klikte meteen en al gauw kwamen er ideeën om samen een show te maken. Berl en Huub delen de passie voor circus en zijn beide van mening dat een mooie circusvoorstelling ook humor mag hebben! Berl is een komische acrobaat, koorddanser en allround circusartiest. Huub is voormalig Nederlands kampioen jongleren en mag ook de titel beste kindergoochelaar van Nederland dragen.

(foto: Henry Faber)

KOOP TICKETS

Bekijk ook