nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 10:45
Rabobankzaal
Aanvang: 11:00
Genre: Jeugd/Familie

Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans, dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en er over te zingen.

Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam & Julia na de reis ook weer thuis komen, beseffen ze: thuis is waar je je muis voelt.

Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical Je Anne waarvoor ze een Musical Award ontving. Samen met haar broer Bouwe maakt ze liedjes en treedt ze op. Mark Haayema schrijft kinderboeken (o.a. Muk en Johannes de parkiet), maakt jeugdtheater, is regisseur, poppenspeler en maakt liedteksten.

KOOP TICKETS