nieuws

Op avontuur naar de woeste zee lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Theaterconcert

Deze voorstelling stond gepland op 20 maart 2022 maar is verplaatst naar 24 maart 2023. Eerder gekochte kaarten blijven geldig. 

Daniël Lohues trekt in het voorjaar van 2023 met een nieuwe voorstelling weer langs de vaderlandse theaters. Hij brengt nieuwe songs, lievelingsnummers uit de succesvolle Allennig-serie en van de prachtige platen daarvoor en daarna. Hij begeleidt zichzelf op de vleugel of op de gitaar, of op een banjo of een mandoline. Je weet het maar nooit.
 
Al meer dan vijftien jaar trekt hij als een hedendaagse troubadour door het land met zijn unieke verhalen en tijdloze liederen. De schare liefhebbers wordt elk jaar groter. Vol muzikaliteit en humor kijkt hij verder dan zijn neus lang is, opzoek naar zichzelf. Laat u een avond meenemen in de bijzondere wereld van Daniël Lohues.

KOOP TICKETS

Bekijk ook