nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 10:45
Ouhrlokaal
Aanvang: 11:00
Genre: Klassiek Concert

Harpduo Sanne&Sara presenteert haar eerste muziekvoorstelling ‘Alles begint met een A’. Een concert waarin uniek repertoire voor harpduo wordt verweven met theater: serieus, maar met een goeie dosis humor. Je wordt meegenomen in de doorlopende zoektocht naar identiteit zoals wij die allemaal meemaken en in alles wat daarbij komt kijken. Theater in dienst van de muziek en muziek die je beeld van harp zal verbreden. En alles, de voorstelling én het repertoire, begint met een A.

Sanne & Sara zijn sinds 2018 een harpduo, bestaande uit Sanne Bakker (1999) en Sara van den Brink (2002). Na een zeer succesvolle deelname aan het Prinses Christina Concours Noord begin 2019, hebben zij concerten gegeven op vele diverse locaties. Zo waren zij muzikale omlijsting bij verschillende lezingen, speelden zij bij de uitreiking van de Christiaan Huygensprijs 2019 en verzorgden ze een muzikale bijdrage bij hét Prinsjesdagontbijt in 2020. Sanne&Sara hebben daarnaast kinderconcerten gegeven, gespeeld op festival Tweetakt in Utrecht en verscheidene lunchconcerten verzorgd, onder andere in de Nieuwe Kerk in Den Haag. In seizoen 2019/2020 en 2020/2021 speelden zij meerdere keren in de Kamermuziekserie van het Noord Nederlands Orkest. Ook zijn zij door Omroep Gelderland benaderd om onderdeel uit te maken van Podium Kabam. Hiervoor hebben zij onder andere een videoclip opgenomen. Verder hebben zij in 2020 gewerkt aan een programma met elektronica, waarmee zij te zien zijn bij StukafestTV. In 2021 waren zij prijswinnaar op het Kamermuziek Concours Gelre waarna ze masterclasses hebben gekregen van pianoduo Beth&Flo en harpduo Duo Bilitis. Op 13 februari waren Sanne&Sara te gast als Jonge Helden bij Podium Witteman. Ze hebben grote ambities voor in de toekomst. Ze treden met hun duo buiten de gebaande paden en zetten de harp in een nieuw daglicht met hun moderne muziek.

 

KOOP TICKETS