nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Theaterconcert

Sven Ratzke, entertainer pur sang en een internationale sensatie, bracht pers en publiek de laatste jaren regelmatig in vervoering met zijn Bowie-voorstellingen. Muzikale avonden van hoog niveau en klasse waarin hij legendarische songs naar eigen hand zette, voor ontroering zorgde en zijn publiek met verhalen op een tijdreis met soms hilarische uitstapjes nam. Want Ratzke bezit de gouden combi: hij is een fenomenaal zanger én buitengewoon entertainer, waarvan het publiek in de ban raakt. Of dat nu in New York, Sydney, Berlijn of Enschede is.

Met zijn nieuwe voorstelling duikt hij in zijn catalogus van de mooiste muziek van de afgelopen eeuw. Muziek over het grote verlangen, waar iedereen een herinnering aan heeft, verschijnen op deze avond in compleet nieuw licht. Samen met zijn virtuoze band serveert hij het publiek een buitengewoon muzikale avond, vol entertainment en internationale klasse. Ratzke raakt, fascineert, verrast en entertaint met deze show van wereldniveau.

Venus & Mars zal over de hele wereld te zien zijn, onder anderen in Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland. Met nummers van onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Eurythmics, Leonard Cohen, Nina Hagen en uiteraard ook nog een vleugje David Bowie.

Tekst en zang: Sven Ratzke

Muziek: Jetse de Jong, Haye Jellema, Florian Friedrich

 

De pers over Ratzke:
"Ratzke is an entertainer and singer with a huge gift, who puts his audiences under a spell.” - Die Welt *****
“Een onweerstaanbare performer” - NRC ****
‘Wat een entertainer !” - De Volkskrant *****
“One of the best performers of his generation” - Time out NYC *****
“Ratzke delivers haunting interpretations” - Times London *****

 

KOOP TICKETS