nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zondag 19.03 2023
Zondag 19.03 2023
tickets €15 00
tickets €15 00

Ulfts Mannenkoor

Het mooiste uit Opera, Operette en Musical
Zaal open: 19:15
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 19:30
Genre: Theaterconcert

Op zondagavond 19 maart 2023 neemt het Ulfts Mannenkoor het publiek mee met ‘Een Feest der Herkenning’. Het unieke concert bevat niet alleen pareltjes uit de Weense operette, maar ook juweeltjes uit het Amerikaanse, Engelse en Franse opera -en operetterepertoire. Ook zullen ‘highlights’ uit de bekendste musicals de revue passeren!


Het Ulfts Mannenkoor, de eigen solisten, Salonorkest ‘Schwarze Rose’ en sopraan Irene Hoogveld zingen en spelen concertante uitvoeringen van beroemde werken uit verschillende opera’s, operettes en musicals. Dít is ook wat zangers en muzikanten het liefst doen; samen optreden voor een enthousiast publiek. Duidelijk is dat het een heel bijzonder concert wordt. Het koor, de solisten en het orkest staan samen garant voor een geweldige concertavond.

De samenwerking tussen het mannenkoor, orkest en soliste komt niet uit de lucht vallen. Deze combinatie heeft vaker samen opgetreden. Dat bleek telkens hele mooie uitvoeringen op te leveren. Zodoende heeft het Ulfts Mannenkoor voor dit concert weer de samenwerking gezocht.

Het Ulfts Mannenkoor, onder leiding van Christo Guenov, beschikt binnen eigen gelederen over een aantal uitstekende solisten; Theo Overgoor, Eddy Braam, Nico Rutjes en Marcel Kemperman. Zij leveren, ieder met hun eigen specifieke stem, een bijdrage aan dit concert. Salonorkest ‘Schwarze Rose’ -met als thuishaven Emmerich- staat onder leiding van Geert Jan Dijkerman en is een Duits-Nederlands orkest; het speelt op een verfrissende manier romantisch-klassieke muziek die zich leent voor een breed publiek. Zangeres Irene Hoogveld uit Zwolle studeerde aan het conservatorium. In 2019 is ze afgestudeerd in Londen en daarna teruggekomen naar Nederland om hier een carrière te beginnen als operazangeres maar ook om de moderne klassieke muziek op te pakken.


Samen trakteren ze bezoekers van de theaterzaal van het DRU Industriepark op een gevarieerd programma met opera, operette en musical. Op het programma staan bekende werken van onder andere Franz Lehár, Johann Strauss, Carl Zeller, Georg Gershwin en Andrew Lloyd Webber. Zo is het publiek verzekerd van een sprankelende, onvergetelijke concertervaring!

De zaal is open vanaf 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. Tickets kosten 15,- en kunnen online gekocht worden via www.ulftsmannenkoor.nl of met contante betaling voorafgaand aan het concert bij de Rabobankzaal in de DRU.

KOOP TICKETS

Bekijk ook