nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zondag 22.10 2023
Zondag 22.10 2023
koop tickets
koop tickets

Ulfts Gemengd Koor met Ulftse Nachtegalen & Luscinia

Jubileumconcert
Zaal open: 13:30
Rabobankzaal
Aanvang: 14:00
Genre: Theaterconcert

Het begon allemaal in 1953. En nu viert het Ulfts Gemengd Koor, onder leiding van Gerard Rutjes, zijn 70-jarig bestaan. Het repertoire is samengesteld uit een aantal prachtige werken uit die afgelopen 70 jaar en een aantal nieuwe nummers. U luistert naar klassieke en moderne liederen die in verschillende talen worden gezongen. Als gastkoren treden, onder leiding van Ben Simmes, het Jeugdkoor van de Ulftse Nachtegalen en Luscinia op. De koren brengen op dit feestelijke concert parels uit hun repertoire, dat bestaat uit klassieke en hedendaagse werken. Met hun speciale nachtegalensound, die al meer dan zestig jaar in Ulft en de regio klinkt en gekenmerkt wordt door helderheid, zuiverheid en hoog niveau, hopen de Nachtegalen het jubilerende Ulfts Gemengd Koor en het publiek te verrassen en te ontroeren.

Voor meer informatie over het Ulfts Gemengd Koor verwijzen we je door naar de website.

KOOP TICKETS

Bekijk ook