nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 19:40
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Muziektheater

DE WANBOFFERS

Deze drie dorpsgenoten spelen al jaren samen met hun stagiaire - en op de voet gevolgd door het vierkoppig orkestje - met verve en flair alle bezoekers van hun eigen Variété Café ergens in dat grootse Randland.

Onder het Variété Café is een schiet- en bowlingbaan aanwezig, daarnaast is een levendig kerkhof gesitueerd. De waard van dit dorpscafé is hiermee zowel gastheer als grafdelver. Af en toe komt er een van de doden nog eventjes buurten.

Op een dag duikt er een ongewenst projectiel in het Wanboffer Café op én overlijdt zeer plotseling de spil van het dorp: Willy Jansen. Dit zet de zaak flink op z’n kop…

DE WANBOFFERS laden hun lenige karkassen op om u te laven aan hun weldadige ontgoochelaar, de olijke desillusionist en vele anderen in dat bad van daverende muziek!

Ja, die muzikanten en spelers van Firma Weijland + Consorten zijn op het podium in hun beste doen.

Zeer feestelijk als u, als zeer geëerd publiek, daarbij aanwezig bent!
Wees van harte welkom!

|Willeke de Boer: spel |Maurits Boreel: viool |Dries Bijlsma: gitaar |Willem de Jongh: drums | Lucy Legeland: spel en stem |Marjan Penterman: spel |Reinder van Raalte: piano |Jack Weijkamp: spel en stem |Wander Tabak: techniek |Kasper Veenstra: foto |Lucas de Haar: grafische vormgeving |Irene Kriek: eindregie |Reinier Schimmel: choreografie |Jaap en David Kater: decor |

KOOP TICKETS

Bekijk ook