nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Zaterdag 16.12
Zaterdag 16.12
koop tickets
koop tickets

Firma Weijland

De Wanboffers komen eraan!
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Muziektheater

Variété in het Randland 

De Wanboffers komen eraan! Deze hechte familie runt al jaren met verve en flair hun eigen variété gezelschap in het Randland. Zij trekken rond en nemen hun eigenste amusement mee. Zij laden hun oude karkassen op om u te ver-rassen met weldadige sketches, olijke grappen en daverende muziek. Tegenwind vangen ze op door te gaan vliegeren. “Hijs de zeilen van de tragiek!” joelen zij. Tegenvallers vangen ze - vlak boven de grond - met blote armen op en dansen van daaruit een trage schone dans.
Wanboffers lijken geen tijd te hebben om zich te haasten. 

Wees Welkom! Kom uit uw huis en laat u vermaken door onder andere de olijke ontgoochelaar, de grandioze gedachtelezer en die eigenwijze desillusionist. Deze wervelende humoristische muzikale show is voor iedereen in dat prachtig uitgestrekte Randland! Van Groningen via Limburg tot Zeeland, het hele gezin, BBB-stemmers (er wordt Nedersaksisch gespeeld), PVDD-stemmers (er doen geen dieren mee!), tributeband-bezoekers, musical-liefhebbers, opera-genieters, heavy metal-slurpers etc. etc.

Jaaaaa! de Wanboffers komen eraan! 

KOMT DAT ZIEN KOMT DAT ZIEN KOMT DAT ZIEN!! 

 

Over vorig werk van de Firma zijn de recensenten zeer lovend:
“HUNDJUN is een authentieke, melancholische, liefdevolle en muzikale trip!”

“Wat een prachtvoorstelling… jazz, dan weer klezmer, tegen hoempa pa aan en zo ineens a la Tom Waits.”

“De voorstelling brengt absurdisme en tranen van het lachen”

KOOP TICKETS

Bekijk ook