nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 19:40
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Theaterconcert

Met betoverende harmonieën en prachtige arrangementen brengen The Lasses de magie én de realiteit van Schotland tot leven. Waan je voor even in Caledonia en luister naar ballades over clans en kastelen, vissersvrouwen en marktmeisjes, en sympathieke verhalen over The Lasses’ eigen ervaringen op tour door Schotland.

Sophie Janna en Margot Merah treden al tien jaar samen op met hun bijzondere repertoire van liedjes uit de Keltische traditie en aansprekend eigen werk. Met dat repertoire toerden ze vier jaar geleden voor het eerst ook door Schotland. Betoverd door de woeste natuur, de onstuimige geschiedenis en de rijke cultuur brengen The Lasses hun favoriete nummers uit dit mooie land voor het voetlicht. Soms helemaal a capella, soms omlijst door warme arrangementen op gitaar, ukulele, shrutibox en bodhrán staat de tweestemmigheid van Margot en Sophie steeds centraal.

Voel de wind in de Schotse Highlands, ruik de wilde tijm van de Lowlands en geniet van deze ode aan Schotland.

“Een schitterend eerbetoon aan de menselijke stem” – Blues ’n Roots
“Subtiele maar verpletterend mooie samenzang” – John Flierman
“Met zoveel plezier gebracht, het is genieten” – Willy Veldsink

KOOP TICKETS

Bekijk ook