nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Vrijdag 09.02
Vrijdag 09.02
koop tickets
koop tickets

Joosen en de Jager

Aanklonteren - TRY OUT
Zaal open: 19:40
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Cabaret

We klooien maar wat aan met z'n allen. Lekker vertrouwd in onze eigen bubbel. Praten met de ander is overbodig. Luisteren is vies. Daarom hebben wij het liever over de klont. Het is klont tegen klont en zoek het verder maar uit. We kleven om te overleven. Aanklonteren dus.

Joosen en de Jager maakt absurdistisch cabaret. Met een beat. Sjoerd Joosen en Jeroen de Jager, finalisten van het Leids Cabaret Festival, creëren chaos met razendsnelle scènes. Na Quarter Life (crisis) en Zwolle aan Zee is Aanklonteren de overtreffende trap in hun fysieke stijl. Geregisseerd door Emiel de Jong, bekend van cabaretduo Schudden (drie keer genomineerd voor de Poelifinario).

KOOP TICKETS

Bekijk ook