Zaterdag 24.02
Zaterdag 24.02
uitverkocht €5 75
uitverkocht €5 75

Korenfestival

Zaal open: 19:15
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 19:30
Genre: Muziektheater

Op zaterdagavond 24 februari organiseert Boogie Woogie Cultuurcentrum in nauwe samenwerking met DRU Industriepark een korenfestival in de Rabobankzaal. Na twee eerdere edities in de oostelijke Achterhoek was het tijd om nu ook de koren in de regio Ulft en omstreken te bedienen.

"De ervaring heeft geleerd dat korenfestivals uitermate gezellig en sfeervol zijn en het is duidelijk dat dit concept enorm aanslaat. Naast het sociale element is het ook gewoon top om naar elkaar te luisteren en daardoor geïnspireerd te worden. Een korenfestival is een gelegenheid bij uitstek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen," aldus de organisatie.

Vanaf 19.30 uur zullen zes koren zich presenteren in de Rabobankzaal van DRU Industriepark aan de Hutteweg 24 te Ulft. Popkoren AmeeZing uit Aalten, Reborn uit Wichmond en Hengelo, Gezelligheidskoor Kiek An uit Varsseveld, vrouwenkoor Con Brio uit Etten (foto), het Ettens Mannenkoor en gemengd koor DES uit Westendorp zullen zorgen voor een gevarieerd programma. De toegang is vijf euro voor een pauzedrankje en garderobe.

(foto: Guido Pelgrim)

Bekijk ook