nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Vrijdag 15.03 2024
Vrijdag 15.03 2024
Uitverkocht
Uitverkocht

Daniel Lohues

Nieuwe voorstelling
Zaal open: 19:40
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Theaterconcert

Daniël Lohues trekt in het voorjaar van 2024 met een nieuwe voorstelling weer langs de vaderlandse theaters. Hij brengt nieuwe songs, lievelingsnummers uit de succesvolle Allennig-serie en van de prachtige platen daarvoor en daarna. Hij begeleidt zichzelf op de vleugel of op de gitaar, of op een banjo of een mandoline. Je weet het maar nooit.
 
Al meer dan vijftien jaar trekt hij als een hedendaagse troubadour door het land met zijn unieke verhalen en tijdloze liederen. De schare liefhebbers wordt elk jaar groter. Vol muzikaliteit en humor kijkt hij verder dan zijn neus lang is, opzoek naar zichzelf. Laat je een avond meenemen in de bijzondere wereld van Daniël Lohues.