nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Vrijdag 12.04 2024
Vrijdag 12.04 2024
koop tickets
koop tickets
Bijna uitverkocht

Javier Guzman

Laatste Wissel
Zaal open: 19:40
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Cabaret

Eind december ging de tiende avondvullende voorstelling 'Laatste wissel' van Javier Guzman in première in een uitverkocht Luxor Theater. "Javier Guzman trekt opnieuw geslaagde comedy uit een donkere periode", aldus het NRC.

Na zijn Oudejaarsconference in 2021 is Javier in een depressie beland, een gitzwarte periode in zijn leven. In 'Laatste wissel' vertelt hij openhartig over deze donkere periode. Maar bovenal weet Javier de zaal als vanouds keihard te laten lachen, vooral om zijn gebreken. Javier Guzman is terug, en hoe! De zalen dit seizoen zijn weer goed gevuld zoals vanouds. Guzman speelt op 12 april in het DRU theater.

KOOP TICKETS

Bekijk ook