nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zaal open: 19:40
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Muziektheater

In ‘Hoge Noot’ vragen Maartje en Kine zich af waarom mensen muziek maken. Daarbij suizen deze twee multi-instrumentalisten moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar electro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor.
Ze treden op bij zowel Podium Klassiek als op Lowlands en Zwarte Cross. Een voorstelling voor volwassenen, maar ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

 

Magistrale solo's en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.

KOOP TICKETS

Bekijk ook