nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Toneel

Na een lastige periode met coronaperikelen en een succesvol 2022 met Brandstof, het eerste openluchtspel in de 50-jarige verenigingsgeschiedenis, is toneelvereniging SIOS uit Dinxperlo nu weer terug in de zaal, met een doldwaze klucht geschreven door Aad Caspers: Sjongejongejonge...

Het stuk speelt zich af op een dagin het wat verlopen pension van Bertus Zoutewater en zijn vrouw Alie. Een aan lager wal geraakte goochelaar, een excentrieke student-vlinderverzamelaar, een vrouw die zich de sterkste vrouw ter wereld noemt en een artieste in de dop vormen de platzak zijnde bewoners van een verlopen pension, beheerd door het echtpaar Zoutewater. Er gebeuren gekke, eigenlijk te gekke dingen in het pension ...

SIOS belooft een avondje ongecompliceerd te lachen. Sjongejongejonge wordt gespeeld op zaterdag 13 april in het DRU theater.