nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Zaal open: 14:45
Rabobankzaal
Aanvang: 15:00
Genre: Special

Wat gebeurt er als er een storm door je bovenkamer heeft geraasd en je huis ineens een vreemde, haast onherkenbare plek is geworden? Als niets meer op zijn plek staat?

Wat gebeurt er wanneer je niet langer meer in je oude, vertrouwde wereld lijkt te passen? Als je jezelf een verdwaald puzzelstukje begint te voelen? En als de roep om aanpassing ergens aan wil kloppen, wat is dan het juiste adres? Dat van jou? Of dat van de buren? Of dat van ons allemaal? Wat lijkt jou het meest gepast?
Als je nieuwsgierig bent naar de antwoorden (of naar nog meer vragen), kom dan kijken naar de voorstelling Ik pas! van Theater Wirwar.
Ik pas! wordt gespeeld door acteurs met Niet-Aangeboren Hersenletsel, kortom: door mensen met een veranderde bovenkamer!

Voorafgaand, tijdens en na de voorstelling is er een prikkelarme ruimte beschikbaar voor diegenen die daar behoefte aan hebben. Tevens is deze zondag bibliotheek de Achterhoekse Poort langer geopend (tot 17.00 uur) alwaar een thematafel ingericht is over NAH.

De voorstelling Ik pas! is een initiatief van Stichting Onbeperkt Meedoen en CVA keten West Achterhoek. Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met Stichting DRU Industriepark.

Foto: Henk Schrier
KOOP TICKETS

Bekijk ook