nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Revue

Het streektaalgezelschap Gewoon Aans! begint met frisse zin aan haar vierde revue, genaamd 'Anpassen'.

Op ludieke wijze zullen zij de alledaagse belevenissen op de hak nemen. Tijden veranderen evenals oude gewoontes en tradities. Verandering van spijs doet eten toch? Daarom is ANPASSEN het nieuwe To-Go. En omdenken de nieuwe flow. Of denkt de oude garde laat het maar zo? De tand des tijds doorstaat alle stormen. Een spoedcursus ANPASSEN is dan ook vereist.

Draag je de streektaal een warm hart toe? En wil je een avond vermaak en ontspanning? Kom dan naar deze sprankelende show vol dans zang en sketches. Laat je verrassen door de zes spelers, die garant staan voor een avondvullend programma vol humor.

KOOP TICKETS