nieuws

Op 5 mei viert Nederland het feest van de Vrijheid. Daarom organiseren verschillende plaatselijke Amnesty groepen op Bevrijdingsdag wandeltochten. lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Theaterconcert

Waar komt muziek vandaan en hoe klinkt het morgen? Alexander Kilian en Jan Pascal wijden zich fantasierijk en sonisch aan de gitaarmuziek van de toekomst. “Als we het kunnen denken, kunnen we het maken.” Café del Mundo is Duitslands meest succesvolle gitaarexport. Concerten in Londen, Parijs, Madrid en Granada hebben de carrière van het duo gesierd.

De twee muzikanten zijn zo verschillend als vuur en ijs - en vullen elkaar aan tot een muziekact van wereldklasse. Hun gezamenlijke live optreden is een boeiende dialoog tussen twee begaafde virtuozen, die elkaar soms strelen, soms uitdagen en het beste uit elkaar halen. In hun kunst nemen ze een standpunt in, zetten ze zich in voor pure, originele muziek en maken ze een statement in een fluctuerende wereld.


Laat je verrassen door de ongelooflijke muzikale diversiteit van twee flamencogitaren met een repertoire dat een dunne lijn trekt tussen klassiek en jazz, techno en wereldmuziek. “We spelen geen concerten. We landen een UFO en vliegen hem weer weg.”

KOOP TICKETS