nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Tribute, Theaterconcert

In 2025 wordt Eric Clapton 80 jaar. De heren van Ocobar zijn enorme liefhebbers van zijn muziek. Eerder maakten ze al de voorstelling 'Wonderful Tonight'. In 'Forever Clapton' vieren ze de muzikale hoogtepunten uit zijn bewogen leven. Van nummers van de Yardbirds en Cream naar de songs uit de jaren 70 en 80 tot aan zijn laatste meesterwerken, waaronder 'Sunshine of your love', 'Forever Man', 'Tears in Heaven' en 'Layla'. Lekker ruig of juist ‘unplugged’.

Ocobar

De drie rasmuzikanten van Ocobar hebben hun sporen ruim verdiend. Bassist en zanger Bart Wijtman neemt de vocals van Clapton voor zijn rekening. Cok van Vuuren speelt alle akoestische en elektrische gitaren. Rob Wijtman drumt en speelt keyboard.

Forever Clapton van Ocobar is een muzikaal verjaardagscadeau voor de legendarische gitarist en zanger Eric Clapton.

LET OP: per abuis heeft in de theaterbrochure de verkeerde datum gestaan, de show wordt op ZATERDAG 8 FEBRUARI uitgevoerd.

(foto: Cok van Vuuren)

 

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook