nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60

Muziekschool

Keur aan lessen in inspirerende omgeving

Wilt u uw muzikale talent ontdekken of juist verder ontwikkelen? Dan biedt Amphion Muziekschool u in een inspirerende omgeving een keur aan lessen. U kunt kiezen uit het bespelen van alle denkbare instrumenten in allerlei stijlen of zingen in verschillende stijlen, zoals pop en jazz, musical, klassieke muziek, opera en operette.
Natuurlijk kunt u ook bij Amphion Muziekschool terecht voor alle instrumenten die in de Harmonie & Fanfare wereld worden gebruikt.
Voor bijna alle verenigingen worden de leerlingen opgeleid door docenten van Amphion Muziekschool.

Startpakket

Voor jongeren tot en met 14 jaar is er een speciaal startpakket van 6 lessen, inclusief gebruik instrument of instrument in bruikleen. Onze docenten zijn professionals, gedreven muzikanten die u op een deskundige en prettige manier begeleiden. De lessen zijn voor zowel jong als oud en worden gegeven in Doetinchem, Ulft en ’s-Heerenberg.

Leslocatie DRU Industrieparkt

Bij het DRU Industriepark heeft Amphion Muziekschool op de 1e en 2e verdieping zes professioneel ingerichte leslokalen.Hier worden onder andere lessen gegeven in zowel akoestisch als elektrisch gitaar, viool, piano,zang, keyboard, slagwerk, drums, dwarsfluit, saxofoon, klarinet, trompet, hoorn, bugel en trombone.
Daarnaast worden er bij voldoende animo ook lessen in MuziekStart! gegeven. Meer informatie vindt u op de website www.amphion.nl/muziekschool.

Proeflessen zijn mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden: 0314-376000.

Per 1 januari 2021 is Amphion Muziekschool (voorheen Muziekschool Oost-Gelderland) onderdeel van Amphion Cultuurbedrijf. Amphion Cultuurbedrijf is een stichting waar cultuur in de regio niet alleen gewaarborgd, maar ook geïnnoveerd en geoptimaliseerd wordt. Bij Amphion Cultuurbedrijf vind je van alles op gebied van cultuur; van theater- en filmvoorstellingen tot muzieklessen. Naast podiumkunst zijn participatie en educatie de sleutelwoorden. Amphion Cultuurbedrijf biedt iedere inwoner van Doetinchem en omgeving de mogelijkheid mee te doen met cultuur. Als toeschouwer óf als actieve deelnemer. Als aanbieder óf als afnemer. Amphion Cultuurbedrijf is hét centrum voor talentontwikkeling, een culturele broedplaats en professioneel podium ineen.

0314-376000

muziekschool@amphion.nl

www.amphion.nl