nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60

DRU Inspiratiepunt/VVV

Het DRU Inspiratiepunt is dé plek waar bezoekers uit de regio en toeristen zich op interactieve wijze kunnen laten inspireren door onder andere de maakindustrie en ijzerhistorie in de Oude IJsselstreek, belevenissen op en rondom de grens, bezienswaardigheden en diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. Iedereen is welkom om zich te laten adviseren en inspireren.

Bezoekersinformatiecentrum


Het DRU Inspiratiepunt is tevens het bezoekersinformatiecentrum voor het DRU Industriepark, waar gasten terecht kunnen voor informatie over en kaartverkoop voor de activiteiten die plaatsvinden op het park.

Zevenmijlslaarzen

Naast de vertrouwde routes, brochures en souvenirs krijgen bezoekers op een visuele manier een voorproefje van het DRU Industriepark, de gemeente Oude IJsselstreek en de Achterhoek. Bij de routemixer kan op basis van thema, startlocatie en afstand een wandel- of fietstocht worden uitgestippeld. Door projecties en touchscreens wordt informatie gegeven over heden, verleden en toekomst van het DRU Industriepark en in vitrines staan wisseltentoonstellingen. Bij de ontmoetingstafel kan de DRU, de Achterhoek en de Oude IJsselstreek worden verkend, net als bij het onderdeel ‘Zevenmijlslaarzen’, waar men met grote stappen door de omgeving gaat en een indruk krijgt van de bezienswaardigheden. Ook voor een uitgebreid assortiment streekboeken, Achterhoekse merchandise en DRU-producten is men bij het DRU Inspiratiepunt aan het goede adres.