nieuws

Wandelroutes met wat lekkers onderweg lees meer

60
Robin Borneman naar DRU Poppodium
18.03.2021

Robin Borneman maakte zaterdag indruk met zijn optreden in We Want More op SBS6. Ook genoten van zijn optreden? Op 8 oktober kun je hem live zien in het DRU Poppodium. De kaartverkoop is van start gegaan. 

Robin begon zijn muzikale loopbaan op opmerkelijke wijze: dankzij een cover van Tom Waits op YouTube werd hij plots ontdekt door de populaire Amerikaanse hardrockformatie Trans Siberian Orchestra. De band vroeg Borneman niet om gezellig in het voorprogramma te spelen, nee: hij werd meteen ingelijfd als frontman en zanger van de band.

Tussen grote arena-shows in Amerika door werkt Borneman steevast aan zijn eigen materiaal. Dit najaar komt er nieuwe muziek uit en met die nieuwe plaat op zak komt Robin opnieuw naar het poppodium op het DRU Industriepark.