nieuws

Wandelroutes met wat lekkers onderweg lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

Robin Borneman begon zijn muzikale loopbaan op opmerkelijke wijze: dankzij een cover van Tom Waits op YouTube werd hij plots ontdekt door de populaire Amerikaanse hardrockformatie Trans Siberian Orchestra. De band vroeg Borneman niet om gezellig in het voorprogramma te spelen, nee: hij werd meteen ingelijfd als frontman en zanger van de band.

Tussen grote arena-shows in Amerika door werkt Borneman steevast aan zijn eigen materiaal. Dit najaar komt er nieuwe muziek uit en met die nieuwe plaat op zak komt Robin opnieuw naar het poppodium van de DRU. 

Dit voorjaar gaan we nog veel van Robin horen tijdens het succesvolle tv programma We Want More op SBS6. 

Bekijk hier een cover van 'Lady Gaga - Shallow' door Robin Borneman KOOP TICKETS

Bekijk ook