nieuws

Marij laat zich graag verrassen door het onvoorspelbare lees meer

60
Finalist in najaar naar DRU Poppodium
24.04.2021

Zit jij vanavond ook voor de buis om niks te missen van de finale van We want more? Na zijn verbluffende optreden in de halve finale vorige week is Robin Borneman de grote favoriet. Vijf tienen scoorde de singer-songwriter, die op 8 oktober in ons Poppodium staat.

Diepe indruk maakte de 35-jarige Brabander op de kijkers en de jury. Robins uitvoering van ‘Skyfall’ van Adele bracht de jury in vervoering. De exceptionele performance kreeg liefst vijf tienen, nog nooit vertoond.

De optredens bij We want More betekenen de definitieve doorbraak van Robin in Nederland. De kaartverkoop voor het optreden in het DRU Poppodium gaat dan ook als een speer. Wees er snel bij om ook een ticket te bemachtigen!