nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Jimi Hendrix tribute
11.09.2021

Vrijdag 18 september 2020 was het 50 jaar geleden dat gitaarvirtuoos en muzikale grootheid Jimi Hendrix ons in verbijstering achterliet. Zijn plotselinge dood – op slechts 27 jarige leeftijd – sloeg in als een bom in de muziekwereld.

Een jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar gelukkig wordt deze geweldige muzikant alsnog geëerd. Dat gebeurt op vrijdag 17 september tijdens een Jimi Hendrix tribute in het DRU Industriepark.

De basis van de Hendrix Tribute Band bestaat uit: Bauke Bakker (de uit Silvolde afkomstige drummer/zanger van Her Majesty), Reindert Kragt – basgitaar, Gertjan van de Weerd - toetsen/zang en Rick Mensink - percussie. Speciaal voor dit eerbetoon wordt de band bijgestaan door een groep fantastische gitaristen/zangers, met daarin o.a. Vedran Mircetic (De Staat); Kees Lewiszon en Merijn van Haren (Navarone), Twan van Gerwen (o.a. Beef en Kenny B), Ed Struijlaart, Tommy Ebben, Gerrit Veldman en Henk Wesselink (Money & the Men).