nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Filmhuis vertoont Summerland
03.10.2021

Op woensdag 6 oktober is om 20:00 uur Summerland te zien in het filmhuis. 

Summerland is een feelgoodfilm uit 2020 en volgt de jonge ambitieuze Alice, die probeert om zich middenin WO II te concentreren op haar werk als schrijfster. Vanuit haar werkkamer op de kliffen van Dover, afgesloten van de buitenwereld, probeert ze wetenschappelijk bewijs te vinden dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken wanneer ze de zorg voor de jonge, uit Londen gevluchte Frank op zich moet nemen. Door zijn onschuld en nieuwsgierigheid komen emoties en geheimen uit het verleden naar boven die ze lange tijd heeft proberen te onderdrukken.

Koop je kaarten hier

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.